Hjem - Lions Klarup

Vi hjælper

Indtjente midler

Vore indtjente midler anvendes ubeskåret både lokalt, nationalt og internationalt, og LC Klarup prioriterer det lokale arbejde med unge, syge og ældre højt.
På det nationale og internationale plan følger vi forslag/anbefalinger fra Lions Danmark's kabinet, eller andre officielle henvendelser.
Af lokale tiltag har vi uddeling af julestjerner til områdets plejecentre, uddeling af julekurve til økonomisk trængte familier, økonomiske bidrag til handicappedes deltagelse i sportsarrangementer og rejser, bidrag til unges uddannelsesrejser/ophold, og personlighedsudviklende programmer for unge.
Derudover modtager clubben mange ansøgninger fra både private og institutioner, og de vurderes alle individuelt.